• BANNER1
  • BANNER2
  • BANNER3

babagan kita apa sabanjure

Xuzhou Minyan Import & Export Co., Ltd., dununge ing kutha mesin konstruksi Xuzhou, China sing paling misuwur. minangka perusahaan hi-tech pribadi sing nggabungake desain, produksi lan adol EXCAVATOR ROCK BUCKET, EXCAVATOR EARTHMOVING BUCKET, EXCAVATOR SIEVE BUCKET, BUCKET TEETH, EXCAVATOR RIPPER, EXCAVATOR QUICK COUPLER, produke cocog kanggo kabeh jinis excavator. Kayata CAT, XCMG, KOMATSU, BOBCAT, SHANTUI, HYUNDAI… Kita ora bakal mandheg nambah, pengin dadi sing paling apik ing industri iki, dadi Produsen Excavator Bucket sing dipercaya. Kita ngarep-arep nggarap sampeyan!

 

 

Sinau Luwih Luwih
  • about-us
  • produk fitur

    Luwih-luwih

    fitur peralatan digunakake

    • excavator quick coupler
    • excavator strengthen earthwork bucket
    • excavator sieve bucket
    • excavator earthmoving bucket
    • Mini bucket small scoop 40 wide

    Kualitas First, rega First, Credit first

    Kita umume nggawe kabeh jinis ember excavator, kayata Mini bucket, bucket bumi, ember rock, ember layar, kopling cepet, untu ember lan suku cadang sing gampang dipakai lan suwek sing cocog kanggo excavator. Kita uga bisa ngasilake kabeh jinis ember excavator sing beda miturut sarat sampeyan. Ember Excavator Kita cocog karo mesin ing proyek kasebut lan menehi kinerja sing paling apik ing aplikasi tartamtu. Apa quarry, situs konstruksi utawa landscaping - Excavator Buckets kita fokusake kekuwatan lan kinerja mesin ing tugas sing saiki lan ngrampungake tugas kanthi efisien. Sambutan sambutan kita bisa njamin rega paling murah kanthi kualitas paling dhuwur.
    sinau luwih lengkap